Coola prylar till ditt kök

Det finns massor av roliga små detaljer som du kan köpa för att piffa upp ditt kök. Vissa kanske mest fyller en estetisk funktion, men andra saker kan vara riktigt bra att ha i sin ägo. En cool kökspryl är dessutom en bra present som passar de allra flesta. Oavsett hur väl du känner dem så kan du alltid hitta något roligt att ge bort.

Hacka, stek och koka

Om du inte vet exakt vad du ska köpa i present, så är det en klockren idé för dig att ta en titt online. Här hittar du garanterat någonting som passar. Oavsett om det är en rolig stekpanna, en äggkokare eller varför inte en skojig tesil som är formad som en gubbe. Vill du ha något annat kan du kolla på roliga ugnsvantar eller en stilren karaff i form av en jordglob med matchande glas.

Muggar och glas

Det finns en uppsjö av olika roliga muggar och glas att välja mellan. Många av dessa blir dessutom superbra presenter till någon du tycker om. Varför inte satsa på ett glas i form av en öl-stövel till din kompis som älskar att festa. Eller kanske en mugg i form av en handgranat till din bror som nyss gjort lumpen.