Få ordning på kabelhärvan på kontoren

På ett kontor hittar du i regel en lång rad apparater och diverse elektronik. Teknik av den här typen hjälper oss i både arbetslivet och privat, men den som påstår att de bara är till glädje ljuger.

Elektroniken på ditt kontor både låter och blinkar emellanåt. Dessutom har kontorsmaskiner en tendens att dra åt sig obegripligt mycket damm. Men värst av allt, enligt många, är de svårutredda härvor med sladdar och kablar som snabbt blir till. Till synes oförklarligt.

Samla ihop sladdarna

I en välsorterad elektronikbutik online hittar du snabbt det som kan bli din räddning i kampen mot sladdar och kablar. Lägg din beställning på nätet på kabelsamlare och sladdklämmor redan idag för att slippa härvorna.

Välj trådlöst och städa oftare

Det är långt ifrån alltid som ett trådlöst alternativ är tillgängligt. Speciellt svårt kan det vara att hitta tillfredsställande alternativ till laddare och strömkablar. Men utvecklingen går hela tiden framåt och i framtiden kommer du kunna ersätta de flesta av kontorets sladdar med ett trådlöst alternativ.

När det kommer till dammet så är det tråkigare utsikter. Statisk elektricitet drar alltid till sig dammpartiklar. Även om du blir av med i stort sett alla sladdar så kommer fortfarande själva apparaten dra till sig damm. Lösningen blir helt enkelt att städa - ofta.