Inspireras av andra

Idag när man bygger sajter så finns det massor av verktyg som man kan använda sig av. I slutändan är det dock du som bygger och väljer hur sajten i slutändan ska se ut. Att inspireras av andra är inte helt ovanligt när det kommer till design av olika slag.

Mycket beror på vilken typ av sajt man ska bygga. Det går ju inte att kopiera rakt av då det finns copyright och upphovsskyddade saker som man inte får använda. Och man vill inte se exakt likadan ut som någon annan sajt utan vara unik med sin sajt. Byggen man spelrelaterade sajter så kan man med fördel gå in och titta hur dessa sajter är byggda för att få en bild hur man själv skulle kunna göra utan att kopiera för mycket.

Det finns bra exempel på hur man ska skapa en snygg webbsajt och Videoslots är en av dessa som vi gärna tar som exempel på en välbyggd webbsajt. Redan första sidan är tilltalande med en bra överblick över de spel som finns på sajten. Du hittar en tydlig meny i överkant med viktiga landningssidor på sajten som är enkla att hitta till. Då spel är det som presenteras hos Videoslots så finns det ytterligare en meny i vänsterspalt med olika varianter av spel.

Försök att få din sajt så unik som möjligt. Det kan vara det som gör att personer lockas till att besöka just din sajt. Om du inte kan fixa din sajt själv så finns det massor med duktiga webbdesigners som gärna hjälper dig att skapa något unikt åt dig.