Personliga märken till dina förpackningar

Som småföretagare hamnar vi ofta i en situation där vi behöver märka våra produkters förpackningar och emballage. Dock saknar vi en hel fabrik med maskiner på löpande band, då vi ofta jobbar från vårt eget hem. Lösningen kan bli att beställa en stor förpackning med matchande etiketter. Men nu kan du till och med köpa din egen lilla maskin för att skapa en snygg design som omsluter din produkt.

Att bli sedd

Forskning visar att din kund har större chans att handla om förpackningen är originell, och gärna färgglad. Självklart beror det på vilken produkt vi pratar om, men i allmänhet handlar förpackningsdesign lika mycket om marknadsföring som reklam. Målet är att göra ett bestående intryck på kunden.

Ditt eget varumärke

Förpackningen är det första som din framtida kund ser på din produkt. Här behöver du kunna sälja in ditt personliga varumärke, med en egen design som sätter sig på minnet. Produktens emballage blir ansiktet utåt. Beroende på hur stort ditt företag är kan du behöva märka pallar, kartonger och arbetskläder. Läs mer på nätet om hur du kan köpa ditt eget specialanpassade märksystem. De finns tillgängliga i många olika storlekar. Det viktigaste här är att du får kontroll över den kreativa processen, och aldrig missar en chans att fronta namnet på ditt företag.